Manchester United, Arsenal, Chelsea
Travel2football A/S

Rejsegarantifond nr. 2022
De største oplevelser med Travel2football

Support via e-mail: info@travel2football.dk »

Nyhedsbrev

Indtast din e-mail adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet

 
Arsenal hospitality logo 2

Alle pakker der indeholder hotel og fodboldbillet er omfattet af regler om salg af pakkerejser og er således dækket af Rejsegarantifonden
 
Travel2football A/S er registreret i Rejsegarantifonden - Reg. nr. 2022
 
Bestilling / booking af fodboldrejse
Er bekræftet når betaling er registreret hos Travel2football AS og du har modtaget ordrebekræftelse samt voucher til hotel og fodboldbillet via e-mail. 
Bestilte og bekræftede pakker kan ikke annulleres eller refunderes med mindre kampen udsættes eller flyttes fra den planlagte weekend. (Weekend kampe er fredag, lørdag, søndag eller mandag)
 
Forsikringer:
Rejseforsikring og/eller sygdoms- afbestillingsforsikring kan bestilles via link til Gouda på Travel2football hjemmeside. Eller gå direkte til Gouda her:  Gouda Rejseforsikring
  
Ændringer af fodboldrejse:
Navneændringer kan foretages online indtil 8 dage før afrejse. Antal af deltagere kan ikke ændres.
 
Annullering af fodboldrejse:
Idet samtlige pakker er forudbetalt inden fodboldsæsonen starter er der ikke mulighed for at annullere en bekræftet bestilling.
Såfremt den bestilte kamp udsættes som følge af deltagelse FA cup/Capital One Cup kampe, kan en bekræftet pakke annulleres og refunderes ved henvendelse via e-mail. Flytning af kampe inden for samme weekend lørdag/søndag/mandag betragtes ikke som udsættelse af kampen. 
 
Fodboldbilletter:
Alle pakker med billetter er til hjemmehold sektion og der er ikke adgang for fans af udehold eller i udeholdet farver.
Fans der støtter udehold eller møder op i udeholdets farver vil blive nægten indgang til stadion eller blive bortvist fra stadion. Travel2football yder ingen former for kompensation såfremt man bliver bortvist eller næget adgang som følge af support af udehold.
 
Billetter til udeafsnit kan kun bestilles direkte gennem den besøgende klub enter via telefon eller via klubbens hjemmeside.
 
Kamp flytninger:
Såfremt planlagte kampe flyttes til en anden dato der ligger uden for lørdag/søndag i den pågældende weekend, enten på grund af TV dækning eller pokal runde kan din pakke refunderes eller der kan leveres billetter til alternativ kamp i samme område. Hotel reservation kan evt. forlænges/ændres som følge af ændrede kampdatoer.
Travel2fooball kan ikke gøres ansvarlig for ændrings- eller annullerings omkostninger til flyselskaber som følge af ændrede kamp datoer.
Da kampe ofte flyttes med kort varsel er det den rejsende der via klubbens hjemmeside eller vi lokal presse bør sikre sig den aktuelle kamp dato og kick off tid.
 
Hoteller
I forbindelse med klacifisering af hoteller har vi benyttet hotellets officielle stjerne rating. Det skal bemærkes at der kan være væsentlige forskelle på 3-stjernede hoteller fra land til land.
 
Pligter og ansvar:
Den rejsende skal respektere de ordensbestemmelser, som fastsættes med hensyn til  ophold på hoteller m.v. Grove eller gentagne overtrædelser heraf kan medføre bortvisning fra hotel, således at videre ophold må foretages på den rejsendes egen foranledning og for egen regning. Den rejsende er erstatningsansvarlig i overensstemmelse med almindelige erstatningsregler for skader, han forvolder på ejendele, som tilhører medrejsende, hotel m.v.

Den rejsende er ansvarlig for at have gyldigt pas, visum og
eventuelle vaccinationer. Som udgangspunkt bør passet
altid gælde mindst 6 måneder efter hjemkomst. Yderligere oplysninger kan indhentes på det pågældende lands ambassade eller konsulat. Travel2football kan ikke stilles til ansvar for omkostninger, som undladelse heraf måtte medføre for den rejsende. Den rejsende skal selv afholde alle evt. udgifter, som skyldes mangler i ovennævnte formaliteter.

Den rejsende er ligeledes ansvarlig for eventuelle følger af
sygdom, ulykkestilfælde og lignende under rejsen, og det
påhviler den rejsende selv at afholde udgifter til lægehjælp,
hospitals-ophold m.v.  
 
Fodboldpakker sælges i henhold til dansk lov om pakkerejser og eventuelle reklamationer skal indsendes skriftligt senest 30 dage efter turens afslutning til Teknisk rejsearrangør.
 
 
 
visa mastercard visa-electron maestro dankort